VEILIG OP VAKANTIEMET DE SUBARU VAKANTIECHECK

Veiligheid en zorgeloos genieten zitten in Subaru’s DNA. Waar u ook heen gaat, uw Subaru zorgt ervoor dat u er komt: veilig en zonder dat u zich druk hoeft te maken of u die bestemming wel zult halen. Zo kunt u maximaal genieten. Van de omgeving. Van uw reisgenoten. Van uw auto.

Om ontspannen op vakantie te kunnen, heeft Subaru de jaarlijkse Vakantiecheck. Uw auto wordt op 20 vitale punten gecontroleerd zodat u precies weet in welke staat uw auto verkeert. Eventuele (aankomende) defecten worden zo in een vroeg stadium opgespoord en indien nodig en in overleg met u verholpen. Het begin van een zorgeloze vakantie begint bij uw Subaru-dealer.

De Subaru Vakantiecheck vindt plaats van 13 mei tot en met 24 mei bij de Subaru-dealer. De Vakantiecheck kost normaal gesproken € 29,95, maar is gratis als u de Vakantiecheck activeert via MijnSubaru.nl. Zo hoeft de zekerheid van een veilige auto u geen extra geld te kosten.

Klik hier om uw persoonlijke code in te voeren en om daarna uw gratis Vakantiecheck te activeren.
 

VEILIG OP VAKANTIEMET DE SUBARU VAKANTIECHECK

Vul hier uw persoonlijke code in:
Subaru
 
 
DE EXTRA ZEKERHEID VAN DE SUBARU VAKANTIECHECK

Onderhoud volgens het onderhoudsschema en regelmatig een controle van uw Subaru: zo weet u zeker dat uw auto optimaal presteert. De Vakantiecheck is zo’n belangrijke controle om maximale veiligheid en rijplezier te garanderen. De volgende punten komen aan bod bij de Vakantiecheck:

VerlichtingZien en gezien worden is de basis van elke vorm van veiligheid onderweg, Zeker op onbekende locaties.
WisserbladenAls wissers strepen of een waterfilm achterlaten, is uw zicht beperkt en uw veiligheid in het geding.
Ruiten en ruitensproeiervloeistofEen sterretje in de voorruit kan niet alleen voor een hinderlijke schittering zorgen, dat sterretje kan door temperatuurswisselingen uitgroeien tot een gevaarlijke barst. Voldoende ruitensproeiervloeistof is noodzakelijk om insecten van de voorruit te verwijderen en dus voor goed zicht.
Dynamo/ airco riemEen slippende riem of V-snaar functioneert niet optimaal, extra vervelend als uw auto onder zware omstandigheden moet presteren.
Verwarming en ventilatieIn een aangenaam klimaat presteert u beter en komt u uitgerust aan op uw bestemming. Zorg daarom dat de ventilatie en de airco goed werken.
KoelsysteemHoge buitentemperaturen en een motor die hard moet werken vragen om een optimaal functionerend koelsysteem. Controle is dus noodzakelijk.
AccuU kent het wel: donker en een vreemde omgeving. U gaat in de auto zitten, steekt de sleutel in het contact slot en alles wat u hoort, is "KLIK". Laat u niet verrassen.
LaadspanningHoe sterk de accu ook is, als hij niet goed geladen wordt, is de kans groot dat u alsnog stil komt te staan.
AchterruitverwarmingDe werking van de achterruitverwarming is heel belangrijk voor goed zicht tijdens die enkele bui op vakantie.
RemvloeistofAls remvloeistof ouder wordt, neemt het vocht op en gaat het sneller koken bij intensief gebruik van het remsysteem. Daardoor kunnen de remmen niet optimaal meer functioneren.
Motorolie niveauZonder olie rijdt geen enkele auto, zelfs een Subaru niet.
SchokdempersEen schokdemper zorgt voor optimaal contact met de weg, juist met zware belading is dat contact met de weg van levensbelang.
Koppeling en remmenOptrekken en stilstaan, helling op met caravan, hoe belangrijk is dat?
Slangen en aansluitingenJuist in de extreme warmte worden slangen van het koelsysteem zwaar belast en kunnen scheuren ontstaan. Controle is enorm belangrijk.
Deurrubbers, tankdop en slotenLaat de afdichtingen controleren, juist met warmte wil je niet dat ze lekken of plakken.
Reservewiel spanningReserveband leeg en dichtstbijzijnde pomp op 30 km? Laat uw vakantie niet bederven.
Bandenspanning en profieldiepteSpreekt dit niet een beetje voor zich? Goede grip en de juiste bandenspanning zijn cruciaal voor uw veiligheid.